Page d'acceuil +32 (0)16 89 37 35
 
  USB Flash Drives bestellen

USB Flash Drives bestellen

Nadat u van ons een prijsofferte op maat heeft ontvangen en wenst over te gaan tot bestellen, dan hoeft u enkel de onderstaande stappen te volgen.

 

Topkwaliteit technologie

De state-of-the-art technologie die in onze USB flash drives wordt gebruikt wordt algemeen en terecht beschouwd als technologisch de meest vooruitstrevende in de USB industrie!

 
 

Stap 1 : Uw bestelling plaatsen

U kan bij ons uw USB Drives bestellen door per email of telefonisch op +32 (0)16/89 37 35 contact op te nemen met een van onze medewerkers die u verder zal helpen met uw USB productie.

Stap 2 : Uw logo aanleveren

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en wij uw logo hebben ontvangen, zal een van onze grafici uw logo of grafisch ontwerp verwerken met behulp van grafische software. Er wordt een afbeelding ontworpen waarop u uw logo afgebeeld ziet op het door u gekozen USB flash drives. Deze ‘virtuele proef’ sturen wij u vervolgens toe per email zodat u kan controleren of alles naar wens is. U zal op deze virtuele proef een afbeelding zien van zowel de voorzijde als de acherzijde van de USB flash drive. Onze klanten verzoeken ons meestal om op de voorzijde het logo te plaatsen en op de achterzijde het webadres. U bent echter volledig vrij in deze keuze en we zullen het ontwerp indien gewenst aanpassen volgens uw wensen en smaak. Wanneer u niet akkoord bent met de eerste virtuele proef, dan ontvangt u van ons een aangepaste tweede proefdruk. Eenmaal de virtuele proef is goedgekeurd kunnen we starten met het bedrukken van uw USB flash drives.

Stap 3 : Uw data aanleveren voor duplicatie op USB sticks ('data preloading')

Indien u ervoor kiest om data te laten kopiëren op uw USB productie, dan kan u die op één van de onderstaande manieren aanleveren.

 • Per email
  Indien u niet meer dan 20 MB aan digitale gegevens wenst te laten kopiëren op uw USB keys, dan kan u deze rechtstreeks naar ons toesturen naar onze medewerkers. Gelieve uw bestanden samen te voegen tot één .zip-bestand of .rar-bestand (gecomprimeerd bestandsformaat).
 • Via uw website of FTP-server
  Wanneer u meer dan 20 MB aan gegevens wenst te laten dupliceren, dan kan u uw gegevens aanleveren door deze op een FTP-server of website te publiceren.
  Indien u zelf geen website of FTP-server tot uw beschikking heeft, dan kan u gebruik maken van een FTP-dienst zoals www.yousendit.com of kan u een van onze medewerkers contacteren om FTP-toegang te verkrijgen op onze servers. Aarzelt u vooral niet om contact met ons op te nemen indien u hierbij onze ondersteuning wenst!
 • Per post of koerier
  U kan uw gegevens per post of per koerier aanleveren op CD, DVD of USB Flash Drive. Ons adres vindt u hieronder.

  MJK USB Productions
  Fr. Demarsinstraat 51
  3012 Wilsele (Leuven)

Wanneer u uw gegevens aanlevert per email, uw website of via FTP, dan dienen uw bestanden gezipt te worden tot één enkel .zip- of .rar-bestand. Wij decomprimeren uw gegevens na het downloaden en kopiëren deze vervolgens met dezelfde folderstructuur zoals u deze heeft ontworpen. Indien u uw data aanlevert op CD, DVD of USB stick, dan hoeft u de data niet te comprimeren.

Stap 4 : Productie van USB sticks met logo

We starten met uw USB productie op het moment dat de virtuele proef door u is goedgekeurd en wij beschikken over de (optioneel) te dupliceren data.

Stap 5 : Kwaliteitscontrole

Nadat uw productie voltooid is onderwerpen we uw USB drives aan een kwaliteitscontrole die wordt uitgevoerd door ons ISO gecertifieerd kwaliteitscontroleteam. Tijdens deze controle wordt zowel het goed functioneren van het flashgeheugen getest als gecontroleerd of de opdruk of gravure van uw USB Memory Sticks een perfect resultaat heeft behaald.

Stap 6: Levering

Eenmaal de kwaliteitscontrole succesvol is beëindigd worden uw USB drives zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor een snelle levering door onze koerierdiensten.

De leveringstermijn bedraagt zo'n 8 à 10 werkdagen vanaf het moment dat we uw bestelling, uw goedkeuring voor de visuele proef en eventueel de te dupliceren data hebben ontvangen.

Demandez ici votre offre comptitive sans obligations pous votre production USB!